Calendar

DECEMBER

Barn Talk EnTranCe

Iedere eerste woensdag van de maand, de Barn Talk van EnTranCe. De eerstvolgende vindt plaats op woensdag 1 december 2021. Houd de kanalen van EnTranCe in de gaten voor de laatste informatie. Onderwerp: “Industrie op scherp door klimaatplicht. Hoe gaat ze dat doen?"
Dec 1, 2021 4:15 PM - 5:30 PM
Online

Hydrogreenn netwerkbijeenkomst (EnTranCe)

Op dinsdag 14 december 2021 vindt de volgende netwerkbijeenkomst plaats. Deze keer zijn we te gast bij EnTranCe – Centre of Expertise Energy in Groningen. EnTranCe is het kenniscentrum voor energietransitie en duurzame energie van de Hanzehogeschool Groningen. Ze zijn tevens penvoerder van het project de Groene Waterstof Booster, waarbij het samen ontwikkelen van de waterstofketen met het Mkb in Noord-Nederland centraal staat. De sessie duurt van 9.00 tot 13.00, locatie is de EnergyBarn. Eén van de eerste Hydrogreenn sessies in 2019 vond plaats op het EnTranCe terrein. In de tussentijd is er alweer veel veranderd en bijgekomen. Dit willen we u graag laten zien. Daarnaast vertellen wij u wat EnTranCe zoal initieert op het gebied van waterstof. Denk hierbij aan verhaal van de lector, projectresultaten/-voorbeelden, studentdemonstraties en de toegenomen waterstoffaciliteiten en infrastructuur in de proeftuin. Naast presentaties maakt ook een rondleiding in groepen onderdeel uit van het programma. Er wordt lunch geserveerd. Uitnodigingen aan de leden zijn inmiddels verzonden. Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws en programma.
Dec 14, 2021 10:00 AM - 11:30 AM
Online

2022

APRIL

NewEmmergy 2022 (let op, verplaatst!)

SUCCESVOLLE ENERGIETRANSITIE: VERBINDING VAN DE KETEN • 17 november, middagcongres financiering &subsidies voor de energietransitie • 18 november, 's ochtends; keynotes over het belang van het verbinden van de ecosystemen met focus op waterstof en geothermie • 18 november, de verdieping in de middag! Deelcongressen geothermie en waterstof Belangrijk ook is het weer kunnen ontmoeten van elkaar. Deze editie dus volop ruimte om te netwerken tijdens de verschillende netwerkmarkten aan het einde van de programma's.
Apr 6, 2022 1:00 PM - Apr 7, 2022 6:00 PM
Emmen